top of page

Podcast

Norsk

ADHD-Norge 
"ADHD Norge har laget en rekke podkaster, både portrettserier, radiodokumentarer og informasjonspodkaster hvor vi intervjuer fagpersoner om aktuelle temaer. Alle våre podkaster ligger tilgjengelige på Soundcloud og iTunes og kan søkes opp."

Min ADHD
Historier, kunnskap og erfaringer om ADHD. Dette er podcasten for deg som ønsker å vite mer om ADHD, hva som kjennetegner diagnosen og hvordan man kan lære seg å leve godt med ADHD. La oss knuse myter og bidra til mindre stigma rundt ADHD og psykisk helse.

ADHD-jentene
ADHDjentene ønsker å sette lys på hvilke utfordringer vi med ADHD egentlig har og lurer veldig på om det noe i det som sies om mennesker med ADHD? Vi tar for oss ulike temaer, dagsaktuelle nyheter, tips, råd og erfaringer vi selv har gjort.
Nytt av 2023, vi tar med oss gjester i våre episoder. Her er det bare å glede seg!. 

Klart du kan
ADHD og håndtering av livet er nøkkeltemaet!
Hva er ADHD, og hvordan påvirker det hverdagen? ADHD kan være både en ressurs og utfordrende, og begge sidene av ADHD blir diskutert her!
Dette er en podcast om ADHD og håndtering av livet, med spennende gjester som deler interessante historier. Her blir det delt historier og enkle verktøy for å mestre hverdagen. 

UROskolen

UROskolens podkastkanal gir variert innhold fra skapere tilknyttet skolen.
UROskolen gir innsikt i å håndtere uro og virkeligheten for å finne tilfredshet i livet.

UROskolen er for de ferdige med terapi, ønsker å lære noe nytt for økt livstilfredshet. 
UROskolen er stedet hvor vi sammen utforsker noe spennende, utfordrende, annerledes og givende. Bli med oss på reisen gjennom uroen i livet!

Engelsk

Additude experts
Additude sin podcast er opptak fra deres mange webinarer.
Denne podcasten gir konkrete svar fra ledende eksperter på ADHD på spørsmål fra voksne med ADD og foreldre som oppdrar barn med oppmerksomhetsforstyrrelse. Temaene dekker et bredt spekter, inkludert symptomer, skole, arbeid og familieliv. 

Faster than normal
En podcast hvor mennesker fra ulike yrker og situasjoner deler sine historier om hvordan det er å leve med- og mestre sin ADHD. En inspirerende podcast med et godt utvalg av spennende gjester med fokus på å
forbedre livene sine.
 

ADHD reWired
Programverten, Eric Tivers, er en psykoterapeut, coach og gründer selv med ADHD. Han intervjuer ulike gjester, inkludert personer som deler egne erfaringer, samt fagfolk, gründere og ADHD-eksperter.

ADHD reWired fokuserer på voksne med ADHD, og gir lytterne muligheten til å høre personlige historier, lære strategier og få nyttige produktivitetstips. 

Farrer & Co
 

Youtube

Norsk

ADHD Norge
Definitivt verdt å besøke ADHD Norges Youtube-kanal. Et hav av gode videoer, intervjuer og ressurser om ADHD. Oppdateres ofte og holder høy kvalitet!

Norsk psykologforening
Psykologspesialist Merete Glenne Øie gir i denne videoen en kort innføring i diagnostisering av og behandling for ADHD.
Les mer på 

Mental helse ungdom
Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge opp til 36 år. Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Våre verdier er Mot, Åpenhet og Likeverd.

Engelsk

How to ADHD
Denne siden er en verktøykasse for ADHD, hvor det deles strategier og erfaringer om å leve med ADHD. En god og informativ ressurs for alle som er interessert i å forstå og håndtere ADHD.

ADHD reWired
Programverten, Eric Tivers, er en psykoterapeut, coach og gründer selv med ADHD. Han intervjuer ulike gjester, inkludert personer som deler egne erfaringer, samt fagfolk, gründere og ADHD-eksperter.

ADHD reWired fokuserer på voksne med ADHD, og gir lytterne muligheten til å høre personlige historier, lære strategier og få nyttige produktivitetstips. 

Additude magazine
Kanalen til Additude magazine er full i informative og lærerike videoer. Absolutt verdt å sjekke ut, enten du er lærer, forelder, har ADHD selv eller en blanding av alle. 

diversitet i skolen

bottom of page